Mike Gommers

uw fotograaf - dronepiloot

Ik ben Mike Gommers, de drijvende kracht achter Skyrise.

 

Ik heb vooral een technische achtergrond: van opleiding ben ik graduaat elektromechanica.

Ik werkte van 2001 tot 2006 als technisch tekenaar matrijzenbouw en gevelbeplating bij Limeparts te Genk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna ben ik er doorgegroeid naar de functie van "hoofd engineering". Een zeer gevarieerde functie waarbij ik vooral mijn inbreng als intern projectbegeleider, teamleader en problemsolver kan leveren bij het verwezenlijken van de gevels van heel wat architecturaal uitdagende  gebouwen.

 

 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig op allerlei manieren, maar vooral door de wondere wereld van zowel mens, natuur als architectuur op beeld vast te leggen.

 

Het was al langer een droom om mijn fotografie-skills te commercialiseren maar ik zocht nog iets om mij te onderscheiden van andere fotografen. In 2019 besliste ik om mijn passie voor fotografie letterlijk naar een hoger niveau te brengen en een opleiding te volgen als dronepiloot bij Dronecollege. Het werd snel duidelijk dat de combinatie van fotograaf en dronepiloot vele mogelijkheden kan bieden voor zowel professional als particulier.  

 

Niet veel later was Skyrise geboren.

 

Ondertussen zijn er al heel wat mooie beelden gemaakt, bijkomende trainingen gevolgd, en kan ik rekenen op een netwerk van professionals als ondersteuning bij bepaalde opdrachten.