Mini 2

Phantom 4 pro

Prijsbewuste keuze voor een semi-professioneel resultaat.

- 12 MP 1/2.3"CMOS sensor

- f/2.8

- electr. sluiter

- 4k video tot 30fps

- FHD video tot 60fps

- tot 4x zoom (FHD)

- max 58 km/h

- ca.23min vliegtijd 

- max windweerstand 31km/h

- 249g

 

Zeer betrouwbare alleskunner voor een professioneel resultaat.

- 20 MP 1"CMOS sensor

- f/2.8-f/11

- electr. + mech. sluiter

- 4k video tot 60fps

- FHD video tot 120fps

- obstakel detectie

- max 72 km/h

- ca.21min vliegtijd

- max windweerstand 36km/h

- inzetbaar bij mapping

- 1375g

 

 

Onze vaste drones mogen dan nog zo breed inzetbaar zijn, er zullen toch steeds situaties zijn waarbij een specifieke camera, drone of setup vereist is.

 

Maar ook dan kan u bij Skyrise terecht. Via onze contacten zorgen we steeds voor het juiste toestel op de juiste plaats, op het juiste moment.

 

En indien de opdracht toch buiten ons expertise-gebied zou vallen brengen we u graag in contact met een specialist ter zake. 

 

 

Drones

Drone, UAV, RPAS, RPA, UAS,... er zijn heel wat gangbare benamingen om een onbemand luchtvaartuig te benoemen. De officiële benaming in België is op dit moment "UAS" (Unmanned Aerial System) maar hoe je ze ook noemt, het zijn stuk voor stuk technologische hoogstandjes. 

 

Om elke drone-opdracht veilig te laten verlopen wordt er steeds een vastgelegde procedure gevold. We beschikken over alle nodige vergunningen en verzekeringen om zo op (bijna) elke mogelijke locatie een opdracht te kunnen uitvoeren.

 

Bij de keuze van de vaste drones zette Skyrise vooral in op veiligheid, betrouwbaarheid, inzetbaarheid, kwaliteit en efficiëntie.

Er werd daarom gekozen voor de DJI Phantom 4 PRO V2.0 als veelzijdige en professionele (bijna)alleskunner. Dit toestel geldt omwille van bovenstaande eigenschappen nog steeds als de referentie binnen zijn klassse.

 

Om een (semi) professionele droneservice voor particulieren bereikbaarder te maken -tarieven- is er als 2de toestel gekozen voor een DJI mini 2. Afhankelijk van de locatie kan het ook interessanter zijn (naar regelgeving toe) voor andere opdrachten om te kiezen voor de mini 2. Bij het bespreken van uw aanvraag wordt steeds de meest aangewezen tool voor de opdracht voorgesteld.

 

Voor specifieke opdrachten is ook het gebruik van andere toestellen mogelijk.

Specifieke noden?