Mike Gommers

uw fotograaf - dronepiloot

Drone

Onze vaste drones zijn breed inzetbaar zijn, maar er zullen toch steeds situaties zijn waarbij een specifieke camera, drone of setup vereist is.

 

Ook dan kan u bij Skyrise terecht. Via onze contacten zorgen we steeds voor het juiste toestel op de juiste plaats, op het juiste moment.

 

En indien de opdracht toch buiten ons expertise-gebied zou vallen brengen we u graag in contact met een specialist ter zake. 

 

 

U kan bij Skyrise terecht voor al uw foto/video projecten ter land maar ook in de lucht. Het toevoegen van dronebeelden zorgt steeds voor extra impact en geeft letterlijk een extra dimensie aan het resultaat. -voorbeelden-

 

Daarnaast zijn onze drones ook inzetbaar voor meer technische doeleinden zoals inspecties van daken, schoorstenen of heel specifieke zaken zoals vogelnesten. 

 

Bij een drone-operatie komt veel meer kijken dan u misschien op het eerste zicht zou denken. Sinds 31 december 2020 is de nieuwe Europese dronewetgeving (EU verordening 2019/947) van kracht. Bijkomend zijn er nationale richtlijnen vastgelegd in het KB (2002/43563) van 18/11/2020. Deze regels zijn opgesteld met als doel de veiligheid te verhogen. Skyrise houd zich steeds strikt aan deze regelgeving, treft intern nog bijkomende  veiligheidsmaatregelen en wil de klant zo goed mogelijk ontzorgen en ondersteunen. Dit is merkbaar reeds vanaf het opstellen van uw offerte tot na de effectieve vluchtuitvoering.

 

Om elke drone-opdracht veilig te laten verlopen wordt er steeds een vastgelegde procedure gevold. We beschikken over alle nodige vergunningen en verzekeringen om zo op (bijna) elke mogelijke locatie een opdracht te kunnen uitvoeren.

 

 

Specifieke noden?