DRONE-INSPECTIE

Inspectie van daken, schoorstenen, heiskranen, zonnepanelen, bruggen en windmolens op een veilige en snelle manier? Kies voor een drone-inspectie en ontvang  gedetailleerde beelden van de gewenste onderdelen of zones, en dit tegen een relatieve lage kost en risico in vergelijking met een traditionele inspectie.

BEDRIJFSVIDEO

U wil uw bedrijf extra in the picture zetten op social media of u zoekt een manier om uw bedrijf in enkele minuten voor te stellen  op uw website? Niets zo doeltreffend dan een dynamische video met aangepaste tune en voice-over door een professioneel stemacteur. 

DRONE FOTO/VIDEO

Dronefoto's en video's kunnen nuttig zijn in heel wat situaties. Denk daarbij aan content voor marketingdoeleinden, het documenteren van bouwwerven, verzekeringskwesties, stockopnames, evenementen en natuurlijk ook gewoon voor de prachtige plaatjes.

IMMO-SERVICE

Skyrise biedt u een uitgebreide immo-service.

Wij ontzorgen u met een totaalpakket op maat: een combi-foto/video-shoot van zowel interieur, exterieur, dronebeelden, virtual tour of 360° video? Alles kan, maar dan ook echt alles: aangezien wij toch reeds ter plaatse zijn kunnen wij ook meterstanden opnemen, reclameborden plaatsen, ruimtes opmeten en uittekenen,...  

DRONE-MAPPING (fotogrammetrie) 

Een groot terrein of gebouw in kaart brengen, volumes van stockpiles van zand, kiezel of grond bepalen of voortgang van grote bouwwerven digitaal in kaart brengen? Dan is een dronemapping de ideale oplossing! De drone vliegt een voorgeprogrammeerd traject en neemt zeer nauwkeurige foto's, dewelke samengebracht worden tot een orthofoto en desgewenst een 3D-mesh. Nu ook beschikbaar bij Skyrise!

BEELDBEWERKING

U kan de genomen beelden onbewerkt en zelfs ter plaatse ontvangen, of u kan er voor kiezen om u door Skyrise volledig te laten ontzorgen. Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen voor beelden met een optimaal contrast en kleurbalans, andere optimalisaties en montage naar wens. 

Diensten

FOTO-REPORTAGE OP LOCATIE

Professionele Foto's voor uw website, drukwerk of andere doeleinden. Wat maakt een foto mooi en geschikt voor uw toepassing? Een combinatie van compositie, belichting, kleurbalans, contrast, densiteit, originaliteit, persoonlijkheid,...